Contact voor nazorg in heel Noord-Holland

Uit Handen is gevestigd in Spierdijk en biedt nazorg na overlijden in heel Noord-Holland.

Maar niet alleen voor nazorg kunt u contact opnemen, ook als u woonachtig bent in Noord-Holland en u wilt uw administratie op orde brengen voor u komt te overlijden. U hoeft niet naar Spierdijk te komen, we hebben eerst telefonisch contact en de afspraak daarna is bij u thuis. Vindt u het fijn dat er nog iemand bij ons gesprek aanwezig is? Bijvoorbeeld een familielid? Dat is voor mij geen enkel probleem.

Een afspraak maken

Wilt u contact voor hulp bij de administratie of voor nazorg na het overlijden van een dierbare in Noord-Holland? Belt u mij dan voor een afspraak, dan kunnen we samen kijken wat ik voor u kan betekenen. Als u mij belt om kennis te maken, is dit geheel vrijblijvend. U zit nergens aan vast.

contact voor nazorg


U kunt mij bellen op 06 – 28 652 191.

Een e-mail sturen mag ook, klik of druk hier. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

U staat er niet alleen voor!

Vragen?

Heeft u na het lezen van de informatie op deze website nog vragen? Kijkt u dan ook eens op de facebookpagina van Uit Handen voor handige feiten en interessante berichten. Of kijk eens tussen de nieuwsberichten op deze site.

Meer informatie

Wilt u nog meer informatie over mij of over wat nabestaandenzorg is? Heeft u vragen over wat een levenstestament is? Bent u benieuwd of u uw zaken goed geregeld hebt, mocht u overlijden? Wilt u meer weten over wat ik doe en wat ik voor u kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

U kunt mij bellen op 06 – 28 652 191 of een e-mail sturen. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.